مهاجرت به سوئد اقامت وتحصیل

۳ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

پرس سازی gzip چیست و روش فعال سازی آن

آموزش افزایش سرعت وب سایت های جوملایی با فعال کردن فشرده کردن gzip

 

فشرده کردن gzip چه می باشد و طریقه اکتیو کردن آن؟

سرعت لود سایت خیلی از نظر کاربران اهمیت دارد.

فشرده کردن gzip باعث می‌شود فایل‌های CSS و صفحه های وب قبل از فرستادن به مرورگر فشرده شوند. این کار باعث افزایش خیلی زیاد سرعت انتقال می‌شود، چون فایل‌ها حجم بسیار کمتری پیدا کرده‌اند و سبک تر شده اند.


در این مقاله به سه روش برای فعال سازی Gzip در وبسایت جوملایی شما اشاره می شود. (البته 2 روش آخر برای همه ی سایتها قابل استفاده است)

 

روش اول: فعال کردن Gzip در تنظیمات کلی جوملا،

برای این منظور وارد پنل مدیریت وبسایت خود شوید و سپس به بخش تنظیمات کلی رفته و سپس در بخش سرور گزینه "فشرده سازی Gzip" را روی "بلی" قراردهید و سپس تنظیمات را ذخیره کنید.


روش دوم: فعال سازی Gzip در تنظیمات کنترل پنل cPanel

برای این منظور وارد کنترل پنل cPanel هاست خود شوید و از تب Software/Services گزینه ی Optimize Website را انتخاب نمایید، سپس گزینه ی Compress all content را فعال کنید و تنظیمات را ذخیره نمایید.

 
روش سوم: قرار دادن کدهای فعال کردن Gzip در فایل htaccess. در روت هاست. (در صورتی که شما هنوز فایل htaccess.txt را تغییر نام نداده اید می بایست نام آن را به htaccess. تغییر دهید تا کدهای مربوطه به درستی کار کنند)

کد زیر را در فایل هاست خود وارد کنید:

 

<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>

 

سپس فایل را ذخیره کنید و به آدرس زیر مراجعه کنید تا ببینید gzip برای شما فعال شده است یا نه.

feedthebot.com/tools/gzip


اگر فعال نشده بود، این کدها با توجه به اینکه وب سرور هاستینگ شما چه نوعی می باشد متفاوت است. (با توجه به نوع وب سرور هاست خود از کدهای زیر استفاده کنید. نوع وب سرور هاست که ازش استفاده می کنید را می توانید از پشتیبانی هاستینگ خود سوال کنید.)
 

الف: فعال کردن Gzip در وب سرور Apache

 

AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript

 

ب: فعال کردن Gzip در وب سرور NGINX

کد زیر را به فایل پیکر بندی اضافه نمایید.
 

gzip on;
gzip_comp_level 2;
gzip_http_version 1.0;
gzip_proxied any;
gzip_min_length 1100;
gzip_buffers 16 8k;
gzip_types text/plain text/html text/css application/x-javascript text/xml application/xml application/xml+rss text/javascript;

# Disable for IE < 6 because there are some known problems
gzip_disable "MSIE [1-6].(?!.*SV1)";

# Add a vary header for downstream proxies to avoid sending cached gzipped files to IE6
gzip_vary on;

 

ج: فعال کردن Gzip در وب سرور Litespeed

 روش فعال کردن فشرده سازی در وب سرورهای Litespeed از طریق تنظیماتی است که تحت تنظیمات “Tuning” قرار دارند. در قسمت “Tuning” به قسمت “enable compression” رفته و بررسی کنید که این گزینه فعال است یا خیر، اگر فعال نبود گزینه “edit” را انتخاب نموده و سپس این قابلیت را فعال کنید.

برای لود بهتر سایت می توانید مقاله آموزش افزایش سرعت سایتهای جوملایی را هم بخوانید .

  • پارسا aaa

لوله کشی

منتو سرویس: هر یک از شیرها فراخور شکل خود دارای مزایایی هستند به عنوان مثال شیر موازنه فشاری نوسانات فشار را اصلاح می کند اما قادر به تعدیل نوسانات دما نمی باشد. در مقابل شیر ترموستاتیکی تغییرات دمای خروجی را حس کرده و جریان را به گونه ای تنظیم می کند که دمای خروجی مطلوب به دست آید. با توجه به اینکه شیر ترموستاتیکی نوسانات فشار را به صورت غیر مستقیم و در اثر احساس تغییرات دمای خروجی حس می کند لذا واکنش شیر ترموستاتیکی در برابر نوسانات فشار به مراتب ضعیف تر از شیر موازنه فشاری می باشد.

 

بیشترین سطح مراقبت از جریان مربوط به شیر ترکیبی می باشد. این شیر هم تغییرات فشار و هم تغییرات دما را حس کرده و نسبت به اصلاح شرایط در اثر هر یک از این تغییرات واکنش نشان می دهد. در راستای تعیین محل صحیح کاربرد هر یک از شیرها، طراح باید چندین عامل را در نظر بگیرد. اگر احتمال تغییر دمای آب ورودی به شیر حمام وجود داشته باشد، شیر ترموستاتیکی انتخاب مناسبی به شمار می رود. از سوی دیگر اگر طراح احتمال نوسانات فشار را بدهد بهتر است از شیر موازنه فشاری استفاده شود. اگر امکان داشته باشد که هر دو مشکل به وقوع بپیوندد بهتر است از شیر ترکیبی استفاده شود. اکثر طراحان شیر موازنه فشاری را به عنوان حداقل نیاز کاربردهای تجاری می دانند چرا که این شیرها کم هزینه ترین شیرها می باشد و مصرف کننده را تا حد معینی تحت پوشش و مراقبت قرار می دهند. شیر ترموستاتیک و شیر ترکیبی محافظت و پوشش بهتری ارائه می دهند اما به خاطر ساختار پیچیده ای که دارند معمولا گران تر هستند. در نتیجه طراحان باید با توجه به شرایط و ملاحظات اقتصادی پروژه و ارائه محافظت مطلوب نسبت به انتخاب شیر اقدام کنند.

استاندارد ها

هدف اصلی استفاده از هر شیر محافظت و مراقبت از مصرف کننده در برابر سوختگی شدید و یا شوک های حرارتی می باشد. برای ممانعت از نقص فنی شیر که منجر به آسیب دیدن استانداردهایی برای تعدیل و (ASSE) مصرف کننده می گردد انجمن مهندسین بهداشتی آمریکا آزمایش شیرهای اصلی و مجزا تدوین کرده است. علاوه بر آزمایشات تغییر دما و دمای بالا، شیرهای اصلی و مجزا باید تحت آزمایشات ترکیدگی شیر نیز قرار گیرند. شیرهای مجزا باید آزمایشات مربوط به مدت عمر و مقاومت در برابر نقایص فنی آب سرد را نیز پشت سر بگذارند.

مهندسین لوله کشی برای توفیق در کسب و کارشان و همچنین برای تامین سلامتی مصرف کنندگان باید نسبت به استانداردها و ضرباتی که شیرها به خودشان وارد می سازند احاطه کاملی داشته باشند.

  • پارسا aaa


به چه شکل بفهمیم لوازم آرایش‌مان خراب شده میباشند؟

معمولا خانم‌ها در بیرونانداختن لوازم زیباسازی حسابی تنبل هستند و گاهی خسیس بازی

درمی آورند، ولی میبایست آگاه باشید که لوازم زیباسازی هم مانند مواد خوراکی تاریخ

انقضا دارامیباشند و استفاده ی آنها بعد از تاریخ معین گردیده مشکلاتی ایجاد خواهدکرد که گاه

پرریسکتر از مواد غذایی میباشد. همانطور که سطل ماست تاریخ مصرف گذشته را فورا دور می‌اندازید، لازم است هرچند ماه یک بار سراغ لوازم آرایشی‌تان هم بروید و کهنه‌ها را دور بیندازید؛ یادتان باشد زیبایی تاریخ ندارد ولی محصولاتی که به سلامت و زیبایی شما کمک می‌کنند تاریخ مصرف دارند.

از کجا بفهمید فاسد شده‌ است؟
پنکیک تاریخ گذشته چندان قابل تشخیص نیست اما شاید بتوان تا حدی حدس‌هایی درباره فساد آن زد مثلا اگر دیدید در یک دوره زمانی دچار تغییر رنگ شد احتمالا تاریخ مصرف آن به انتها رسیده و قابل استفاده نیست یا اگر متوجه شدید بافت آن تغییر کرده‌ یا مواردی از این قبیل، تاریخ مصرف آن گذشته است.

برس را بشویید تا سالم بماند
دقیقا همان قانونی که درباره پنکیک‌ها وجود داشت در مورد رژگونه‌های پودری هم صدق می‌کند یعنی اگر در مواد تشکیل‌دهنده آن آب وجود نداشته‌ باشد، می‌توانید تا مدت‌ها یعنی 2 تا 3 سال از آن استفاده کنید البته اگر رژگونه کرمی باشد، باید هرسال آن را عوض کنید. اگر می‌خواهید عمر رژگونه را زیاد کنید به طور مرتب برس آن را بشویید و رژگونه را در محیطی تاریک و خشک نگهداری کنید.اگر رژگونه‌تان مرطوب یا نم‌دار شود احتمال رشد باکتری‌ها در آن تسریع می‌شود.

از کجا بفهمید فاسد شده ‌است؟
وقتی شما رژگونه خود را روی کرم صورت یا کرم‌پودر می‌مالید، چربی‌ها لابه‌لای موهای برس گیر می‌کنند و به رژگونه انتقال می‌یابند. این حالت باعث می‌شود یک لایه کمرنگ سفید خاکستری روی رژگونه‌ پودری یا لایه‌ای گچی روی کرم‌ها به وجود بیاید. برای اینکه از به وجود آمدن این حالت جلوگیری کنید بعد از استفاده از مرطوب‌کننده یا کرم‌پودر چند دقیقه صبر کنید و بعد رژگونه بزنید.همچنین می‌توانید قبل از استفاده از رژگونه چربی‌های صورت را پاک کنید و بعد از استفاده نیز برس رژگونه را با یک حوله خشک تمیز کنید.در مورد کرم‌ها و پودرها ترکیب ظاهری آنها نیز می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. اگر ترکیب رژگونه‌تان بسیار سفت و سخت شده ‌بود و به راحتی از هم جدا نمی‌شد و تکان نمی‌خورد، باید یک رژگونه نو بخرید.

حتما هر 3 ماه یکبار عوض کنید
خط‌چشم مایع یا مداد باید هر 3 ماه یکبار عوض شوند. اگر از مداد استفاده می‌کنید توصیه می‌کنیم هربار قبل از استفاده آن را بتراشید تا اگر آلودگی روی آن وجود داشت از بین برود

از کجا بفهمید فاسد شده ‌است؟
آلودگی خط چشم معمولا هیچ نشانه آشکاری ندارد. اگر خط چشم‌تان آلوده باشد احتمال قرمزی،خارش و در موارد بد، التهاب به وجود می‌آ‌ید، البته گاهی می‌توان قبل از التهاب تشخیص‌هایی داد مثلا اگر به طور واضح دیدید که ماده آرایشی شما لایه‌لایه شده است فورا از شر آن خلاص شوید. ناگفته نماند که از مداد چشم می‌توان زمان بیشتری استفاده کرد.

شریک نشوید
از آنجا یی که رژلب‌ها مدام با لب‌ها در تماس هستند، بهتر است هر سال عوض شوند البته در رژلب‌ها آبی وجود ندارد بنابراین احتمال فاسد شدن آنها بسیار کمتر است، البته اگر اخیرا بیمار بوده‌اید بهتر است رژ خود را دور بیندازید.هیچ‌گاه رژلب خود را به کسی قرض ندهید یا از رژ کسی استفاده نکنید چون احتمال سرایت بیماری از این راه بسیار است.

از کجا بفهمید فاسد شده ‌است؟
رژلب‌ها دارای مواد روغنی شکل هستند بنابراین در طول زمان بوی روغن مانده می‌گیرند. باید بدانید که ظاهر این محصول می‌تواند فاسد شدنش را نشان دهد. هرگاه احساس کردید در بافت و ترکیب رژتان تغییری ایجاد شده، آن را دور بیندازید، یکی دیگر از نشانه‌های فاسد شدن ، سفت شدن رژ است به طوری که رنگدانه‌های آن به راحتی روی لب نمی‌نشینند و اگر شما از آن استفاده کنید ناصافی‌اش را احساس می‌کنید.

  • پارسا aaa